taras

Ο Πρόδρομος μίλησε στο SuperSport fm για την νίκη χθες και για το βήμα στην Ευρώπη..

Για την συνέχεια και τι σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΛ…
«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μόνο με δική του αυτοκτονία. Όχι γιατί έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους αλλά βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας Φροντίσαμε να έχουμε το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή…
«Είχε αρκετούς επικριτές στο ξεκίνημα ότι δεν χρησιμοποιεί τον έναν, ότι δεν χρησιμοποιεί τον άλλο. Ο προπονητής είναι εκεί, ξέρει ποιοι είναι έτοιμοι και βλέπετε ότι διαχειρίζεται ανάλογα το ρόστερ».

Μιλήσατε με τον προπονητή για την ανανέωση του συμβολαίου του;
«Το μόνο που ειπώθηκε μεταξύ μας είναι ότι θέλουν και οι δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά δεν νομίζω να μας πάρει πολλή ώρα να συμφωνήσουμε. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γίνεται δουλειά, γίνονται όλα επαγγελματικά και δεν είναι μόνο ο προπονητής είναι ολόκληρη η ομάδα εκεί στον Αρχάγγελο».

Τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του Στάθη Αλωνεύτη;
«Να θεωρείται δεδομένο ότι εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων θα υπογράψει».

Με τον Βινίσιους είχατε επαφή;
«Δεν κάναμε κουβέντα με τον Βινίσιους αλλά σε πιο χαλαρό ύφος τοποθετηθήκαμε και εμείς και ο ίδιος ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Δεν μπήκαμε σε λεπτομερή συζήτηση, θα γίνει και αυτό»

Για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο…
«Είναι μια ομάδα που ξέρουμε ποια δυναμική έχει και για τι μεγέθη μιλάμε. Έχουμε πάρει ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδες αλλά το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη, γιατί τυχόν πρόκριση μας θα είναι έκπληξη. Έχουμε τις εμπειρίες της Ευρώπης, έχουμε τον χαρακτήρα να ανταποκριθούμε σε τέτοια παιχνίδια αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι στο μέγιστο. Η Μπιλμπάο ήταν εκ των φαβορί για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την φάση του 31΄ ανάμεσα σε Μερκή και Λαφράνς…
«Δεν σχολιάζουμε φάσεις, χάσαμε βαθμούς σε διάφορα παιχνίδια και μάλιστα όταν δικαιούμασταν πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Ερμή. Κάνουμε παράπονα στις ανάλογες επιτροπές όταν νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι εγώ το είδα από την τηλεόραση και μου πήρε κάποιο χρόνο για να δω ακριβώς τι έγινε. Δεν μπορώ να πω κάτι όχι γιατί νίκησε το ΑΠΟΕΛ Χθες η διαιτησία και γενικότερα φέτος είναι καλύτερη από άλλες χρονιές».

Τι γίνεται με το θέμα του γηπέδου;
«Είμαστε σε μελέτες και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την απόφαση μας. Αρχίζουν την επόμενη βδομάδα οι εργασίες για νέο προπονητικό κέντρο και θα ολοκληρωθούν Ιούνιο-Ιούλιο. Εκεί που είναι το πάρκινγκ στον Αρχάγγελο θα γίνουν οι νέες εγκαταστάσεις που θα κοστίζουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο».

Για το γήπεδο που θα πάτε, στο Μακάρειο, στο ΘΟΪ, ή κάπου αλλού..

«Είναι διαδικαστικά τα εμπόδια για το γήπεδο. Αν δεν είναι το Μακάρειο θα είναι κάπου αλλού. Προτεραιότητα μας είναι αφού υπάρχει ο χώρος στο Μακάρειο να πάμε εκεί και μένει να αποφασίσει το κράτος. Έχουμε έτοιμους επενδυτές».

πηγή: ράδιο supersport

Επόμενος αγώνας:


ΑΠΟΕΛ vs Απόλλων

Στάδιο κοτέτσι 9/8/17 -  Τετάρτη 20:00


ΑΠΟΕΛ vs SK Slavia  

     Στάδιο ΓΣΠ 15/08/17 - Τρίτη 21:45


SK Slavia vs ΑΠΟΕΛ

Στάδιο Eden 23/08/17 -  Τετάρτη 21:45