Η ιστοσελίδα του link: Sigmalive Citypress μας έβαλε σε άθρο της "Viral" με τα θυμωμένα tweets οπαδών όπως τα ονόμασε :)

 Είναι απορίας άξιο πως δεν κατέβηκε ακόμα και δεν τους θύμωσε ο #makisout με την δημοσίευση των θυμωμένων μας tweet :) .. Πάντως η αλήθεια σε άλλες εποχές που δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εκτόνωση μας σε τέτοιες ντροπιαστικές καταστάσεις θα ήταν διαφορετική και άκρως επιθετική, αλλά εδώ οι οργανωμένοι τηρούν σιγή ιχθύος και εμείς θα βγούμε στους δρόμους; 

Είναι τυχερή η διοίκηση που βγάζουμε τουλάχιστον τα νεύρα μας στα πλήκτρα και οι οργανωμένοι με τις ανακοινώσεις στο facebook αφού η ιστοσελίδα τους ακόμα να λειτουργήσει, κάτι σαν την πλατεία ελευθερίας.

Τα δεδομένα μετά τα θυμωμένα tweets δεν αλλάζουν και η διοίκηση δεν είχε το θάρρος καν να βγει να πει ένα συγνώμη, αν και το πιο σωστό ήταν η συλλογική παραίτηση όλου του διοικητικού συμβουλίου. Πέρασαν 5 μέρες μετά την πεντάρα αλλά η πεντάρα αδέλφια ήταν απλά το ξεχείλισμα του ποτηριού. Τα χιλιοειπωμένα παράπονα των οπαδών μας εδώ και καιρό μπαίνουν κάτω από το χαλί με το παραμύθι του γηπέδου και την κουφέτα των Πρωταθλημάτων, και την ίδια ώρα αγωνιστικά μια ομάδα μπουρδέλο.

Η προθεσμία των οργανωμένων 10/10 δεν γνωρίζουμε γιατί δεν άλλαξε αλλά φαίνεται ότι παρασκηνιακά κάτι ψήνεται μεταξύ των οργανωμένων και της διοίκησης.

Έχουμε μείνει στο σκοτάδι απαθείς και περιμένουμε δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μέχρι το επόμενο στραπάτσο.. 

viral 1

Επόμενος αγώνας:


                  

               APOEL FC

                    vs

                   

                    αεκ

 Λάρνακα - 29/09/18 - Σαββάτο 19:00