Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ-Ανακοίνωση στην ανακοίνωση της εταιρείας αμέσως μετά - (6/8/17)

Όπως είχαμε υποσχεθεί στη προηγούμενη μας ανακοίνωση, θα υπήρχε εκ νέου τοποθέτηση για τους λάθος χειρισμούς στα διοικητικά. Πρώτα από όλα όμως θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το πάθος και την αγωνιστική πειθαρχεία που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του συγκλονιστικού αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ μας βρίσκεται για άλλη μια χρονιά σε ευρωπαϊκό όμιλο ενώ θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League ξανά.

 

Ο αρχισκάουτερ της ομάδας που βρίσκεται συνεχώς σε διακοπές και είναι πολύ καλά αμειβόμενος μαζί με το Τεχνικό Διευθυντή, ΑΛΛΑ και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι προγραμματισμού. Αυτοί λοιπόν, όχι μόνο δεν έπραξαν σε κάποιο βαθμό όσα περιμέναμε αλλά απότυχαν παταγωδώς και οι ευθύνες τους βαραίνουν εξ’ ολοκλήρου. Οι περισσότερες μεταγραφικές τους κινήσεις κρίνονται ως αποτυχημένες αφού από τις τόσες που έχουν γίνει δεν έχουμε την ουσιαστική απόδοση που περιμέναμε. Παίκτες με παχουλούς μισθούς που ήρθαν στην ομάδα ως σωτήρες έχουν αποδειχθεί ανήμποροι και κατώτεροι των περιστάσεων όταν τους χρειάστηκε η ομάδα. Κύριοι οι επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες μεταγραφές που κόστισαν στην ομάδα μας εκατομμύρια οδηγούν τον κάθε ένα μας σε εύλογες υποψίες.

Εμείς ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, πάντοτε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με μοναδικό μας γνώμονα και υποκινητή το καλό της ομάδας μας, κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου σε όλους τους υπεύθυνους, ακόμα και μετά από την νύχτα την προηγούμενης Τετάρτης, όπως αναλάβει ο καθένας το ρόλο που του αναλογεί. Ας δουλέψουμε όλοι μας με μεράκι για να καταστήσουμε τον ΑΠΟΕΛ μας το πιο τρελό όνειρο του κάθε πικραμένου. Κάτι που βλέπουν και δεν μπορούν να ζήσουν. Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας προειδοποίηση σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά και θέματα προγραμματισμού! Το μέλλον σας είναι στα χέρια σας, είτε βλέπουμε αλλαγή στο προγραμματισμό είτε θα υποστείτε τις συνέπειες.
Τέλος κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε και ένα βροντερό μήνυμα σε όσους εκ των έσω υποσκάπτουν τον Σύνδεσμο. Με κάθε ευκαιρία που τους δύνεται τρέχουν να βγάλουν την σπλήνα τους σε βάρος εμάς! Εμείς κύριοι το έχουμε ξαναπεί και θα το πούμε όσες φορές χρειαστεί, έχουμε το κούτελο μας ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ. Όσοι σπιλώνουν το οποιοδήποτε μέλος του Συνδέσμου θα μας βρουν όλους ανεξαιρέτως απέναντι τους. Δεν θα δεχτούμε από κανένα το οτιδήποτε. Επίσης θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε και τις «φρόνιμες» εξέδρες ότι δεν θα επιτρέψουμε ξανά την αποδοκιμασία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος για τον οποιονδήποτε λόγο και οι συνέπειες παρόμοιας ενέργειας θα είναι πολύ άσχημες. Δείχνουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Γιώργο Δώνη για τις επιλογές του αλλά και γενικά σε όλα τα παιδιά στον Αρχάγγελο. Δηλώνουμε έτοιμοι να βρεθούμε ξανά δίπλα τους σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη για τους σπρώξουμε στην νίκη!

Εκ Φύσεως Ανώτεροι,

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Επόμενος αγώνας:


                  

               APOEL FC

                    vs

                   

                    αεκ

 Λάρνακα - 29/09/18 - Σαββάτο 19:00